Najnovejšim programom in razpisom lahko sledite tudi na moji Facebook strani.

Razpisani programi

Adventni izlet v Celje – Vojnik in Mozirski gaj

Program potovanja: enodnevni program
Datum izleta: 19. december 2021

Cena: 36,00 € na osebo (minimalno 40 oseb)

Program izleta

Odhod avtobusa iz Kranja ob 08.30 uri, iz Cerkelj ob 08.50 uri (ostali vstopi po dogovoru). Pot nas bo vodila mimo Domžal in Trojan do Celja.

V dopoldanskih urah bomo prispeli do mestnega jedra v Celju… Sprehodili se bomo mimo številnih znamenitosti, se seznanili z zgodovino in zanimivostmi mesta ob Savinji… Na voljo bo tudi prosti čas za kavico, kuhano vino, mošt in nakupe darilc na prazničnih stojnicah… V zgodnjih popoldanskih urah se bomo odpravili do gostišča v okolici Celja, kjer se bomo okrepčali s kosilom. Nato pa bomo nadaljevali z našo potjo do Vojnika. Že nekaj let se širi glas o čudoviti okrasitvi kraja.

Da je kraj zaživel s tolikšno prepoznavnostjo, pa so zaslužni vsi krajani. Celo leto se pripravljajo na božični čas – sami izdelajo številne jaslice in jih postavijo na ogled. Vzeli si bomo zadosti časa za sprehod skozi kraj, za ogledovanje jaslic in za kakšno kavico… V poznejših popoldanskih urah bomo nadaljevali našo pot do Mozirskega gaja… Tam pa nas bo ponovno pričakala prava adventna pravljica… S številnimi čarobnimi osvetlitvami bodo razsvetlili čas v pričakovanju Božiča in nam pričarali nasmeh na obrazih… V poznejših večernih urah bo sledil se prevoz nazaj v Cerklje in Kranj.

Cena vključuje:

  • avtobusni prevoz z vsemi pristojbinami,
  • zunanji ogledi po programu (Celje in Vojnik),
  • vstopnina v Mozirski gaj,
  • kosilo (juha, dve vrsti mesa, priloga, solata in sladica),
  • turistično vodenje,
  • organizacija in izvedba izleta.

Za udeležbo na izletu je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.

Možnost unovčenja turističnega vavčerja – BON 21.

Splošni pogoji poslovanja in navodila so sestavni del programa.