Pretekli programi in izleti

Holcerija na Kopah - humoristični šov in druženje na Kopah

Program potovanja: enodnevni program
Datum izleta: 01. julij 2018

Cena: 39,00 € na osebo

Program izleta

Odhod iz Kranja ob 06.30, iz Cerkelj ob  07.00, iz Komende ob 07.20 (ostali kraji po dogovoru). Peljali se bomo mimo Blagovice, Arje vasi  in Slovenj Gradca do Kop. Na poti bo postanek za zajtrk iz naše popotne torbe. Med vožnjo se bomo seznanjali s kraji, mimo katerih bomo potovali. V dopoldanskih urah bomo prispeli na Kope, kjer nas bo pričakal humorist in pravi pohorski holcer. Spoznavali bomo stara holcerska opravila, si ogledali razstavo »Pohorje – človek v naravi, narava v človeku« in tekmovali za najboljšega holcerja… Komur bodo opravila šla najbolje od rok, bo kandidat za holcerski krst, ki se bo odvijal v času našega programa.

Ker holcanje zahteva precej moči, nam bodo postregli z dobrim kosilom. V kolikor bo vreme lepo in sončno, bomo imeli kar piknik.

Zagotovo bo veselo in zanimivo. Tudi za ples bo poskrbljeno – muzikant nam bo zagodel vesele viže… Zgodnje popoldne bo namenjeno kratkim in lahkim sprehodom v okolico Grmovškovega doma. Na voljo nam bodo sprehodi do: Črnega vrha (najvišja točka Pohorja), energijskih točk, Mrzlega studenca, kapelice Svete Ane, Ribniškega jezera… Pozno popoldne se bomo odpravili na pot proti domu.

Cena vključuje:

  • avtobusni prevoz z vsemi pristojbinami,
  • zajtrk iz popotne torbe,
  • program holcerije (spremstvo humorista, muzikanta, pravega pohorskega holcerja in kosilo oz. piknik),
  • turistično vodenje,
  • organizacija in izvedba izleta.